Friday, December 11, 2009

Fullpumpad med tre olika vaccin (infektionssjukvårdens cruise collection) ligger på soffan och påminns om Wyclefs absoluta älskvärdhet när han rumlar runt i Oslo och ställer sig mitt i kungafamiljen och uppmanar dem att sjunga med i dollar dollar bill y'all.

Köpte en G11 PowerShot idag och räknar med att skjuta en del bra grejer den närmaste tiden. Köpte även ett par seersucker-shorts. Har köpt en en del cruise collection-plagg över huvud taget, för snart är det dags för dryga 2 veckors horisontalläge på stranden, men först en arbetsvecka kvar, en vecka då jag måste prestera en rapport om en grej som jag inte får prata med någon om. Sena kvällar och ingen att ventilera sina tankar med, men när jag satt ihop den här rapporten på det sätt som jag vill, kommer jag att stiga i anseende hos de som betyder något.

En grej som står mig upp i halsen: Åsiktsmaskiner som ska ha en "åsikt" om Tiger Woods svek mot frun, och framför allt hur hon ska tänka nu. Det är en sak med rapportering, det kan jag hantera, men när det skrivs kolumner fyllda av "analyser" och råd av Alexandra Pascalidou, Per Bjurman och Britta Svensson, ja det är då jag börjar må riktigt illa av den här historien. Journalister som sitter på läktaren och har en åsikt om hur en svensk tjej ska hantera sitt livs största kris, som dessutom rullats ut i världens alla media, nä fy fan. Stackars människa.

En annan typisk grej som jag gillar just nu: Major Lazer