Tuesday, March 04, 2008

Tell me lies tell me sweet little lies

Nu har två, av varandra oberoende, personer hävdat att Mats Sundin på bilderna i Cafe´s marsnummer, ser ut som jag gör (eller egentligen vice versa, eftersom han är den kända av oss två), åtminstone lite grann. Jag kan inte komma på en ytlig komplimang som gör mig gladare än en sådan, om än omedveten. För det går ju inte att tycka illa om Mats Sundin. Dessutom tycker jag att han ser för jävla het ut på de där bilderna. Jag vill ha den där Burberrykostymen.

5 comments:

Anonymous said...

Jag antar att du sett det här

http://www.expressen.se/noje/1.1069897/bedragare-stal-dedes-diamant

//Johan

Carreca said...

fick tips om det i kommentarerna till förra inlägget, hade inte sett det. Det är roligt att det gamla inlägget bara fortsätter att vara relevant. Eller kanske är det mest tragiskt. Komplett med en fantastisk bild. tror faktiskt att den bilden har illustrerat någon annan nyhet som hon kläckt ur sig.

jo said...

Ja jag får ju höra att jag är lik Kristi Brud och det är faktiskt minsann inte så roligt.

Carreca said...

ok, jag ska erkänna att jag en gång för kanske fem år sedan(när jag jobbade extra i butik) fick höra av en gammal tant att jag var lik Lasse Kronér. Kristi Brud är ju snygg, bara lite vrickad. Lasse Kronér är inte någon man vill se ut som när man är typ 22-23. Eller senare i livet heller för den delen.

Ska i och för sig sägas att jag inte tog så hårt på det, för hon var lite galen och småförvirrad.

jo said...

"Det är roligt att det gamla inlägget bara fortsätter att vara relevant."

Ännu roligare är att jag med automatik tänker på dig när jag läser om DeDe Lopez. Haha.