Monday, July 10, 2006

Kort lista

Jag var inne på det i min postning om att Urban Outfitters öppnar i Stockholm. Saker som är mer spännande när man inte har fri tillgång till dem, men tappar mystiken så fort de är lättåtkomliga:
  • Urban Outfitters kläder
  • Vice Magazine
  • Vilket jävla VIP-rum som helst, på vilken nattklubb som helst.
  • Att spela in Kalle Ankas Jul på VHS för att kunna se på när som helst.

Urban Outfitters är ju bara JC men på amerikanska, och det är avståndet som ger ett spännande skimmer runt UO. Det tydligaste exemplet är nog ändå Vice. Kändes hur cool som helst om man fick tag på ett förlupet nummer i typ New York eller så, innan den började distribueras på varenda JC och Skivfönster i stan, men nu när man kan läsa den hela tiden så upptäcker man att det kanske är den mest ointressanta tidningen ever.

VIP-rum är alltid tråkigaste stället på en nattklubb, där alla gottar sig i det underbara i att vara just där, och inte på andra sidan repen.

Den här listan var mycket längre för några veckor sedan, men nu har jag glömt.

2 comments:

Mr Splendor said...

...men hallå, dra inte Vice över en kant på det där sättet! Alla sub/kulturtidningar är tråkiga. Se på Bon t ex.

Carreca said...

Sant, men Bon har aldrig varit särskilt svår att få tag på. Vice trodde man ju var det coolaste som trycktes, eller man till och med låtsades tycka det, innan den gick att hämta på närmaste Åhléns-varuhus. Nu märker man ju att den är bara jobbig.