Saturday, March 14, 2009

Another Saturday night

Det välbeprövade konceptet "att dricka middag" är lika illa varje gång. Man får en ilsken och långdragen huvudvärk dagen efter varje gång, trots att man inte druckit särskilt mycket. Har haft skämsfestival i soffan med SVT Play och premiären av Grillad. Jesus Kristus vad lamt och pinsamt. Jag trodde standup handlade om att vara rolig? Och den ängsliga publiken som skrattar åt alla möjliga tråkiga passager, för DET SKA JU VARA ROLIGT DET HÄR, BÄST MAN SKRATTAR. Hann nöta ut skämskudden innan jag stängde av.

Och hörrni, Twitter va? Seriöst. Ett verktyg till för alla som älskar att framhäva sig själva mest av allt, men vill låtsas som om de är intresserade av andra människor. Det är en armé av Seinfeldwannabes där ute.

Carreca - möter mycket otippat Magdalena Ribbing i skrivarrummet på jobbet, hon säger "Hej", jag säger "Hej hej" och funderar länge på om det var rätt sätt att hälsa. Vad i helvete gör hon här?
from web 2 days ago

Carreca - ser Runar på NK. Han är lite svettig och pratar i headset. Letar med blicken och flackar runt Mijailovic-style på Herrekiperingen. Varför har han ingen jacka? Ligger i bilen i garaget kanske?
from web 21 hours ago

Vi rundar av med en feel-good låt med riktig feel-bad-text, det finns en svensk version också. Den är helt fantastisk, men den finns inte på Youtube. Cat Stevens är rätt het i den här videon:

No comments: