Saturday, October 31, 2009

Spirit of Stockholm


Nästan som Berlin! Jag har varit inne på stockholmarens Berlin-vurm tidigare. Nu visar DN:s webtest att Berlin är vad man helst vill ha när man går ut i Stockholm. Det säger så mycket om stockholmaren.

Sunday, October 25, 2009

Skicka in clownerna!

Såg den förtjusande Jennie Abrahamson igår. Hon är svinbra och värd ett bredare genomslag. Här!

Såg även råhypade SKRIET. Plågsamt pretentiöst. Över huvud taget inget för livesammanhang. Skrattade högt åt hela situationen.

Såg även Lisa Milberg, och hon är ju ärligt talat ganska intetsägande.

Thursday, October 22, 2009

Lite grejer jag tänker köpa strax
Hur heta är de där skorna egentligen!? On fire.

För övrigt: Jag väntar på reaktion från den där presschefen på Samhall, se inlägg och kommentarer nedan, men vet ju att det inte kommer hända, för den där pressövervakningen som deras pr-byrå sköter åt dem, sträcker sig tydligen inte till att övervaka repliker på "sakupplysningar" som man lämnar för att visa "sin närvaro i sociala media". Sociala media, vilken tröttsam fluga det är ändå. Alla kan tralla! Nej, det kan de inte. Nästan ingen kan tralla, men de har rådgivare som tar svårt betalt för att tvinga ut dem i en verklighet som de inte fattar någonting av, och så blir det bara fånigt.

Thursday, October 15, 2009

ICA + Samhall = billig CSR-kredd

Älskar moggisar! Älskar ICA:s nya reklam!

ICA:s reklamsåpa har gått på tomgång och rundgång i flera år nu, men nu ska de göra någon CSR-drive och tillsammans med Samhall anställa personer med funktionshinder, därav det nya greppet med en mongoloid "praktikant".Det låter ju behjärtansvärt det här, men man vet ju samtidigt att dessa funktionsnedsatta personer kommer att "anställas" utan egentlig lön. ICA plockar några CSR-poäng (ganska inne med CSR dessa dagar) och behöver inte betala något för lite okvalificerad arbetskraft som får arbeta där de gör minst skada och med det som de "riktiga anställda" inte har lust att göra längre. Nåja, skit samma - jag älskar moggisar. Därför älskar jag den här nya reklamfilmen.

Thursday, October 08, 2009

En förenklande liknelse för att visa att folk är idioter

Den här grejen med att media tycker att allmänheten ska ha en uppfattning om vem som skall tilldelas Nobels litteraturpris, så tröttsam ändå.

En gång för alla nu: inget av Nobelprisen är folkets pris, vore det så skulle röster höjas för att kemipriset skall gå till Ben & Jerry. Det är på den nivån det ligger när "läsarna" gång på gång väljer Astrid Lindgren.

Thursday, October 01, 2009

Lite bilder från helgen bara
26 grader i lördags. 2 grader just nu.