Tuesday, October 24, 2006

Dagens bildextra

Det här var ju dagens roligaste, inte så svårt nu när det stora novembervemodet rullar in. Regn från morgon till kväll, mörkt och grått och allmänt introvert väder.

Alltså, vem kommer på att man ska göra en flashanimation innehållande Peter Swartling i Lars Adaktussons, Gandalfs, Elisabeth Höglunds eller Darins frisyr? Jag undrar liksom hur det går till? Någon som har en timme över och svänger ihop nåt skoj, eller har man fördelat det här jobbet på ett redaktionsmöte, kort sagt: hur går det till när sånt här hamnar på Aftonbladets förstasida?

Dagens störigaste: Att det ska vara så förbannat svårt att få tag i restaurangpersonal för bordsbokning. Först upptaget i två timmar, sedan inget svar. Och inga bokningar via nätet. Det här med krögares teknikskepticism har jag tjafsat om tusen gånger förr. Det är så värdelöst att det inte ska vara enkelt att boka ett jävla bord för att få göra av med lite pengar. Det här med krögare utan känsla för service är något man skulle kunna skriva en lång bok om.

No comments: