Friday, October 13, 2006

I had skin like leather and the diamond-hard look of a cobra

1. Senapsgult är innefärgen i höst. Alla som sett ett par Filippa K-stretchjeans utan fickor i senaspgult gå genom en högstadiekorridor vet att det endast kan vara uteslutningsmetoden som gör senapsgult till en innefärg. Typ, alla färger är slut, vi tar senapsgult och plommonlila innan nästa varv på färgskalan börjar.

2. Har haft en produktiv vecka: köpt lägenhet, sökt nytt jobb, flugit RyanAir, fått tillbaka en kamera från reparation. Osv.

3 Har haft en vidrig jobbvecka. Avslutades med att en dansk skällde ut mig efter noter, så att jag satt och skakade typ en kvart efteråt. Visserligen hade han fel, men sådan oförvrängd ilska tvingas man sällan bemöta in person.

4. Peppen inför Borat-filmen är fortfarande olidligt hög. Kanske ännu högre än tidigare.

5. TAW skall enligt rykten vara förband till Anna Ternheim. En bra kväll blev genast ännu bättre. Även om jag tycker att Ternheims debut är klart starkare än nya skivan.

6. Carreca bjuckar på det som just ikväll känns som bästa låten nånsin, i bästa versionen nånsin. Alltså själva essensen av rock´n´rollen och var Håkan Hellströms och Moneybrothers scenshower kommer ifrån. Alla måste kolla, om inte annat i rent allmänbildningssyfte. Enjoy fellow readers. (ps: om inte annat kan ni väl kolla in gitarrduellen från ca 3:30 och framåt. Jag dör och flinar fånigt av sånt.)

1 comment:

deltidsharmonisk said...

Wow, blev nästan svettig av det här.