Wednesday, April 25, 2007

Bäst just nu: Martin Kellerman

Tre bevis på att Martin Kellerman är klart roligast just nu:

1. Rocky i pappers-DN är inne i ett stim av genialitet, det var ett tag sedan, men nu är den sjukt bra igen. Rocky-strippar i digitalform hittar man här, men jag fattar inte; dagens Rocky på DN.se är inte det samma som dagens Rocky i digitalform. Synd, för det händer att man läser den i tidningen, och gärna vill förmedla den vidare via mail eller via bloggen, men det går inte när det är ur synk.

2. "Non fiction" är det enda som är värt att se i ganska sopiga "Det känns som fredag". Å andra sidan är Non fiction lysande och långsamt. Jag gillar det slöa tempot.

3. I Bons sexnummer som alla pratar om märks det så tydligt att han under samtalets gång verkligen börjar hata Lasse Lindh, troligtvis för att Lasse Lindh verkar rätt oskön i allt han säger. Kellerman lägger helt tydligt ut antikommentarer som är lysande, och Lindh verkar inte fatta någonting, och framstår som en rätt oskön snubbe som ligger med groupies och slänger sig med blodfattiga klyschor. Allt blir så mycket tydligare med Kellerman som helt uppenbart sågar Lindh utan att Lindh verkar fatta någonting. Svårt att förklara, men lätt att se när man läser det själv.

1 comment:

Anonymous said...

Jag håller verkligen med. Speciellt om Bon-grejen.