Friday, March 10, 2006

DN i köket

När ska DNs fredagsbilagas redaktion ta steget fullt ut och stå för att de bara skriver om mat numer? Byt bilagans namn från DN på stan till DN i köket. Kolla in dagens exemplar, mat mat mat överallt ZzZzZzZz...

Det är så fantastiskt ointressant att läsa om mat. Var det i Rocky som att läsa restaurangrecensioner liknades vid att rita en ostmacka när man är hungrig? Mat och restauranger är en viktig del av det Stockholmska helglivet, men nu börjar maten ta överhanden av det redaktionella utrymmet och det måste finnas annat att skriva om. Inse att mat är sjukt tråkigt att läsa om vecka efter vecka!

Elin Sandström, som chefar över På Stan verkar vara en riktig matnörd, vilket självklart präglar hela tidningen, och har gjort den till DN i Köket. Ge henne en egen matbilaga så får hon göra en tidning om ett ämne som hon är intresserad av. Just nu säger Dn på Stan mycket lite om någon annan del av Stockholms nöjesliv.

1 comment:

Anonymous said...

Vad jag kan minnas så var det Carl-Gustaf Lindstedt som sa en gång att "skriva kärleksbrev till sin älskade är som att rita en skinksmörgås när man är hungrig".