Tuesday, March 21, 2006

Äntligen dags igen

Jag har gått runt hela vintern och längtat sedan sist det begav sig. Harmoniexpo går av stapeln nästa helg. Kolla deras SNYGGA hemsida.

Själva ordkonstruktionen harmoniexpo är ett helt ok exempel på ett motsägelsefullt uttryck, ungefär som sötsur sås. Inre harmoni och exponering går liksom inte ihop, de jobbar snarare emot varandra. Om man inte är tant i långklänning med förkärlek för schamaner, tarotkort, kristallterapi och annat bogus, som man dessutom ser sin chans att tjäna pengar på andra indianlovers längtan efter "inre harmoni" medelst hokuspokus.

(Faktum är att många som hamnar på denna blogg söker på ord som ingår i min förra postning om den där dravelmässan, osäker på om den som söker inser ironin i det tidigare inlägget)

Du som läser detta och letar efter info om stenar, drömfångare, schamantrummor eller ambientmusik med keltiska inslag: Skärp dig.

1 comment:

Anonymous said...

New Agetanter är etta på min lista över de jobbigaste tanterna! Tvåa kommer givetvis Gudrun Sjödenkulturtanterna med "galna" örhängen.