Friday, April 07, 2006

Speltrenden: Lyx, glamour och klass!

Alltså alla dessa onlinebetting-bolag, de lockar med så glassiga grejer! Man vill ju bara spela bort hela sin lön på en gång, om det ger chansen till en smak av la dolce vita på riktigt. En bisarr blandning av bikinibrudar("glamourmodeller"), sannolikhetsteori, svenniga snubbar med bardisk i vardagsrummet, och stora pengar i rullning. Jag skrev lite om detta tidigare. Om man skulle kunna få se ett helt tv-program på TV3 eller Kanal 5 utan att få veta att programmet presenteras av någon nätpokerklient, skulle man känna sig lycklig.

Hur stilfullt och elegant verkar inte gårdagens evenemang "Bränn en miljon på 6 timmar!"? Komplett med live-rapportering på Expressens hemsida. Det här är inte längre i gränslandet mellan reklam och redaktionellt, detta är reklam rakt igenom. Och oj så glamoröst sen!

Spridda utdrag ur den glammiga kvällen:

"Spendalotfastashell har alltid drömt om att dansa live till Dr Albans "Hello Africa". Idag blir saken biff! Kl 22:00 kommer Doktorn till Sturecompagniet och framträder i VIP-rummet för laget och utvalda gäster"

"Det ryktas även att Victoria Silverstedt kommer möta upp på Sturecompagniet. Det hemlighetsfulla teamet vill inte avslöja vad Victoria kommer att göra i sitt välbetalda uppträdande…"

"20:30 Nu ska pengarna brännas i luften Laget sitter nu och vräker i sig gåslever och vin på Edsbacka. Notan ligger just nu på 50 000 kronor och rullar fortfarande. Laget ska lämna Edsbacka i ilfart tillsammans med stuntmännen. 21:30 kommer det att brinna av ett sällan skådat fyrverkeri från Drottningholm. Efter fyrverkeriet blir det färd mot Sturecompagniet för mingel med DIF:s hockeyteam. Laget hoppas nu också på att boka upp Systrarna Graaf för ännu ett framträdande på Sturecompagniet."

"Just nu sitter de och dricker vin till ett värde av 5 000 kronor per glas./.../Hummer-limousinen kommer strax att transportera laget till Drottningholm. Om ni har möjlighet att kolla in spektaklet så ta er ner till Drottningholm och kolla in laget och det heltokiga fyrverkeriet. "

"Doktorns framträdande är genomfört under bejublade former. Med tanke på vilka resurser laget hade har det nog varit en bra kväll även för Dr Alban. Laget trivs alldeles ypperligt i Djurgårdens sällskap och barpersonalen har fullt upp med att servera de, vid det här laget, väldigt förfriskade gänget."

"Dr alban har rockat alla gamla godingar, spriten flödar. Jumboflaskorna står som spön i backen och det bjuds på furstligt mycket dricka. Just nu serveras det ytterligare hundra drinkar på silverfat. En av lagmedlemmarna har hyrt big brother Elita för att servera honom Don Perignon hela kvällen. Deltagarna njuter helt enkelt av kvällen och sin ekonomiska situation. De har enligt egen utsago ”the night of a lifetime!

"Efter 6 hektiska och glamorösa timmar har tiden nu gått ut. Laget har njutit av gåslever, årgångsviner, oerhörda mängder champagne och fantastiska framträdanden"

Jag har inte korrigerat alla stavfel i utdraget från Expressens spännande liverapportering av tidernas fest för lag Spendalotfastashell. Och i morse vaknade de upp igen i verkligheten, troligtvis med en ganska bitter eftersmak av denna ultravulgära variant av la dolce vita.

4 comments:

Ida said...

Så jävla osmakligt.

Mo said...

Jag är mest upprörd över att folk fortfarande envisas med att kalla henne SilvERstedt.

Men ok, resten är ganska tacky också. Fast jag undrar var laget kommer ifrån. Jag kan nämligen känna att om de kommer från, säg Hofors eller nån annan liten håla så är det faktiskt mer rörande än osmakligt. Big Brother-Elita liksom.

Carreca said...

Ja, och att det inte heter DoN Perignon, men skit samma.

Det är ju inte vinnarnas fel att allt är ultracheesy. Att det är vulgoglamour som lockar nya spelare säger något om den här nyvräkigheten som fått fäste som den starkaste svennetrenden på 2000-talet. Och det är lite sorgligt och rörande att eskapism i form av att smälla hela lönen på champagne på lönehelgen har blivit mer norm än undantag. Och att man har en världsbild som innebär att BB-Elita med en flaska Dom Pérignon är bilden av "the night of a lifetime", för en kille med bardisk i vardagsrummet i tvåan i Hofors.

Gonzalo said...

Hi

My name is Emily Walker. I've just visited your website and I was wondering if you'd be interested in exchanging links with my website. I can offer you a HOME PAGE link back from 2 of my Gambling Guide websites which are:

http://anthonygreenmusic.com/ with page rank 5
http://itcontrolling.info/ with page rank 2

If you are interested, please add the following information to your
website and kindly let me know when it's ready. I'll do the same for
you in less than 24 hours, otherwise you can delete my link from your
site.

Title: UK Betting
URL: http://www.freebettingonline.co.uk/
Description: All the bookmakers and their bets in one place.I hope you have a nice day and thank you for your time.

Best regards;

Emily Walker
emily.walker@anthonygreenmusic.com
Web Marketing ConsultantThis is just a link exchange request, but if you feel uncomfortable receiving these kind of requests, please let me know at stop@nomoremails.com, or just register at www.nomoremails.com so we avoid contacting you again. Thanks for your attention.