Saturday, January 07, 2006

Why don´t your blue jeans fit on me?

På MTV visas top 10 Kent-videos.

HUR KUNDE NÅGON NÅGONSIN TRO ATT DE SKULLE SLÅ I DEN ENGELSKSPRÅKIGA VÄRLDEN? UNBELIEVABLE.
Radiohead hade redan slagit stort och en billig kopia med svensk brytning behövdes inte, och definitivt inte med ordagranna översättningar av de svenska texterna. "So why don´t you däääääns, to dö mjooosick, it´s dö saoundtrack to dö end". Heh.

För övrigt borde någon lära James Blunt att avsluta orden som han påbörjar. Han sjunger som om han vore döv. Som den där tjejen som sjöng Anastacia i Idol-uttagningarna, som fick samma omdöme. Blunts röst låter ganska komisk om man bara lyssnar på rösten.

Nu ska jag ladda ner de portugisiska Bowie-tolkningarna från "Life Aquatic with Steve Zissou", apropå musik på annat språk än de ursprungligen skrevs på.

5 comments:

felicia said...

jag anser ändå att det mest förbryllande är att de (kent) kunde slå överhuvudtaget, allt låter ju likadant

hooct said...

jag var o såg kent precis innan de slog igenom och tänkte Fy fan vilken jävla skit. sen har jag aldrig lyckats gilla dem, trots alla fanatiker som predikar deras storhet. eller så är det just därför , för att jag får ångest av masshysteri (Alla ska ha vita kläder. hej storhetsvansinne. och hej puckade jävla människor som går dit, i vitt)

deltidsharmonisk said...

Jag har inte en enda skiva med dem men den nya låten och nya videon gillar jag. Den med ungarna. Men jag skulle gärna se en backlash, det vore kul.

carreca said...

Hmm, hold it nu va. Jag gillar ju Kent egentligen åtminstone stundtals, men på engelska suger de.

Anonymous said...

Den där Bowietolkningen är helt oemotståndlig. Ovanligt tyst på din blogg har jag lagt märke till.