Thursday, December 08, 2005

Julens under, höhö

Har det någonsin gjorts ett underklädesreportage inför jul i en tidning utan att en rubrik med en variant på tema underverk använts? Jag tror inte det. Hur kommer det sig att det alltid ska ordvitsas om underverk i samband med jul och underkläder? Det är redan gjort för många gånger nu. Kom med något nytt. Ordvitsandet i rubriksättningen i kvällspressen är för övrigt nästan värt ett eget inlägg. Så mycket stinker den.

4 comments:

jo said...

Det är även så att Glamourmodellerna som gör de lite mer vågade underklädesreportagen är nästan alltid klädda som Tomtemor på åtminstone ett par av bilderna.

Carreca said...

det är en mycket märklig koppling mellan sexuell anspelning, tomtemor och ordleken med det påstådda underverk som ledde till att vi firar jul. Mycket märkliga samband.

Embla said...

Min kommentar rör något helt annat...Stockholm Fisk skulle jag tipsa dig och sällskapet om men nu undrar jag om jag drömt att jag sett det inlägget? Hur som helst; hoppas middagen ska smaka oavsett vad det blir. Och detta med "underverk", finns ju även den om "magiska under" som förekommer flitigt i juletider. De borde förnya sig...

Carreca said...

Ja, det är ju en variant på temat med "julens under". Och glöm det där med restauranger tog jag bort. Jag vet inte varför jag la ut det ö h t. Men jag ska fundera på tipset.