Thursday, October 20, 2005

Skolios-fashionistas?

Alltså, en till grej om den här dvärgparaden; varför poserar ALLA amatörEbbafashionistatrendguruwannabeH&Mexhibitionister med handen på den putande höften, som liksom står rakt ut som om de har skolios? Jag kan inte se några kläder när någon står så konstigt, ser bara den väldigt konstiga hållningen.

Är det sånt man lär sig när man följer Top Model? Var kommer det här med utspännandet av höftkammen och sen armen i en snygg vinkel mot skolioshöften ifrån?

Av rädsla för reprimander vågar jag inte lägga ut några bilder på vad jag menar.

4 comments:

Mamselamsen said...

Jo, gör det... har inte tänkt på det förut.

n said...

alltså, det är ju för att det inte ska bli några veck i midjan, eller nåt sånt skit. eller för att skeletttrenden faktiskt är rätt het just nu. eller för att de bara inte vet bättre. kanske nån har sagt till dem att det ser tufft och bestämt ut?

Carreca said...

Jo jag fattar ju VARFÖR, men sen fattar jag inte varför alla gör det. Det ser absurt ut om man står så hemma i sin hall och fotograferar i spegelväggen. Kanske ok om man står längst fram på catwalken i Milano. Ärume?

n said...

alla de där vill väl känna sig som på catwalken, eller som dom där ebba och sofie eller vad de heter som vet vad ALLA vill ha. Står inte dom så på sina bilder? Och en blogg är ju nästan som att vara redaktör på veckorevyn eller kvällstidningsbilagorna, visst? man kan ijallefall låssas.
och JA-det ser inte klokt ut. fast jag står nog så iklassrummet ibland. och idag stod jag som en officer, det tänkte jag faktiskt på. när jag är lite småsur eller allvarlig står jag med händerna bakom ryggen och sen när jag blir ännu argare står jag med armarna i kors. så förutsägbart. jag ska nog träna in några nya oväntade poser i helgen.