Sunday, November 06, 2005

Kungliga och elastiska

Mor & Far åker till NYC i veckan som kommer, och jag skulle ju kunna skicka med dem en kilometerlång shoppinglista, men det känns inte riktigt hyggligt mot dem (eftersom jag vet hur det kan vara med gåvoshopping på en semester, det blir ett ok som man får dåligt samvete om man inte uppfyller) och även om de kommer vara borta en hel vecka så känns det som att jag inte vill binda upp dem FÖR mycket med shopping till mig.

Men, jag måste bara ha ett par nya Royal Elastics - de bästa sneakers jag någonsin haft. Jag köpte dem när vi var där i maj förra året, och de har varit mina bästa vänner sedan dess. Och jag har aldrig sett dem i Sverige. De har inga snören, utan hålls ihop av elastiska band, som ger grym passform, kombinerat med att man slipper knyta skor. Dessutom är de rätt snygga enligt min mening.

Ja, sen beställde jag en Ipod Nano och lite andra småsaker som CK-kalsonger, mest på grund av att det är så mycket billigare där. Men mest av allt vill jag ju ha ett par nya Royal Elastics! Jag har till och med instruerat dem om att de bör finnas i Triple Five Souls-concept store på Lafayette Street, så nu är det bara att hålla tummarna för att de ska hitta ett par. Annars får väl vi om inte annat, ännu ett incitament till att besöka NYC igen.

3 comments:

n said...

sjuuukt snygga pjucks! bättre än bajsbruna Carolastövlar.

Carreca said...

Jag vet, det är ju därför jag vill ha ett par nya. Mina luktar dött kött. Men är ganska snygga fortfarande. Och skönast i typ världen

deltidsharmonisk said...

The things you own end up owning you.