Tuesday, November 15, 2005

Lekman + Lundell = Carrecas kärlek



Ingen trogen läsare kan ha undgått mitt eviga ältande om Ulf Lundell. Vissa kanske har förstått att jag tycker att Jens Lekman är det klart intressantaste nytillskottet på svenska artisthimlen de senaste tre åren. När Jens Lekman samplar och loopar Ulf Lundell på troligtvis ganska nya låten så blir det så klart dubbel tårta på laxen.

Jens Lekman - How much you mean to me: Lyssna

Angående mina åsikter om Tyrolkonserterna så finns det massor att säga, och det återstår en till konsert för min del (hur sjukt är det att lägga 1500 spänn på en månad för att se samma artist, och se samma artist live 6 gånger på ett år?). Jag kanske skriver nåt sammanfattande efter lördagens avslutning. Men det här är ingen Ulf Lundell-blog, och jag tror inte att så många är särskilt intresserade av mina Lundellutläggningar egentligen. Kanske skriver jag om det, kanske inte. Den som lever får se.

2 comments:

Anonymous said...

Sorry om detta blir lite långt.
Det är väl just ditt hängivna intresse (eller snarare kärlek) till Lundell som också gör oss andra nyfikna? Det är inte solklart för mig än vad alla dessa bloggar syftar till men din verkar ju ha en trogen publik och för mig var det just Lundell som blev nyckeln hit och sen får jag ju massa annat bra på köpet. Du är ju min nya dagstidning! och jag hoppas att jag lever länge så jag får möjlighet att läsa åtminstone en sammanfattning av dina kvällar på Tyrol, för jag tror att det blir väldigt intressant att ta del av. Du trixar och snurrar ju med genomtänkta formuleringar så ingen kan gå härifrån oberörd. Keep up the good work!

Carreca said...

Oj, med så mycket smicker kan jag väl inte motstå. Anledningen till att jag skriver att det kanske kommer, är att avslutningen som sagt inte varit än och att jag inte vet riktigt hur jag skulle skriva det i sådana fall. Men det brukar ordna sig. Så håll utkik. Föresten har jag tagit bort några gamla postningar av olika anledningar. Det känns som nån flåsar mig i anonymitetens nacke.